Kotva
Zřizovatel

 
 
Aktuality
Slavnostní vyřazení absolventů učebních oborů VSK 2017/2018
28.6.2018

Dne 26. 6. 2018 proběhlo slavnostní vyřazení žáků učebních oborů Cukrář, Číšník-servírka, Prodavač a Aranžér. Ve zcela zaplněném kostele sv. Floriána v Krásném Březně se tleskalo žákům, z nichž někteří prospěli s vyznamenáním. Hodně štěstí do dalších let, naši milí absolventi!                            Dr. Dušan Erban, ZŘ 

Úspěch žáků v mezinárodní gastronomické soutěži
24.1.2018

Na mezinárodním mistrovství ČR Gastro Junior Brno BIDFOOD CUP 2018 (18.-21.1.18) obsadila žákyně oboru Cukrář vynikající 2. místo a žák oboru Kuchař pěkné bronzové bodové pásmo. Blahopřejeme a děkujeme za vzornou reprezentaci školy. Erban, ZŘ    

Dobrá škola Ústeckého kraje 2016/2017
9.11.2017

V soutěži Dobrá škola 2016/2017 obsadila naše škola výborné 4. místo mezi všemi středními odbornými školami Ústeckého kraje. Hodnotí se výsledky v soutěžích, výsledky ve vzdělávání, spolupráce s VŠ, zaměstnavateli a sociálními partnery, zajištění vzdělávacích kurzů a exkurzí, projektová činnost a ekonomika školy. Soutěž vyhlašuje zřizovatel škol - Krajský úřad ÚK.                      Mgr. Pavel Caitaml, ředitel školy

Hodnocení v Bakalářích
18.10.2017

Sdělení pro zákonné zástupce: Žáci maturitních oborů mají veškeré hodnocení pouze v systému Bakaláři. Heslo získáte u třídního učitele. Mgr. Eva Valterová-ZŘTV

Bakaláři v mobilních zařízeních
5.11.2015
více v sekci Ke stažení
 
 
Bakaláři

Postup pro získání přístupu zde.

 
 
Mapa webu
A
A
A

Vzdělávání dospělých

Vloženo: 9.2.2018 |

Informace o termínech konání zkoušky z profesní kvalifikace

 

1. skupina

Název profesní kvalifikace:    65-004-H Příprava minutek

Den konání zkoušky:             21. 3. 2018              

Čas konání zkoušky:             12:30 - 18:30 hodin

Místo konání zkoušky:           Vzdělávací středisko Keplerova - Keplerova 315/7, Krásné Březno,
                                              400 07 Ústí nad Labem  

 

2. skupina

Název profesní kvalifikace:    65-004-H Příprava minutek

Den konání zkoušky:             22. 3. 2018              

Čas konání zkoušky:             12:30 - 18:30 hodin

Místo konání zkoušky:           Vzdělávací středisko Keplerova - Keplerova 315/7, Krásné Březno,                                                400 07 Ústí nad Labem   

 

9. 2. 2018  Dr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK

    

Naše škola nabízí pestrou škálu zajímavých kurzů.

Podívejte, určitě si vyberete: Kurzy pro veřejnost

  

Chcete zlepšit své pracovní postavení? Nabízíme akreditované profesní kvalifikace.

Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace. Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti/ dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.

Kontaktní osoba pro další informace:

RNDr. Mgr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK erban@obchodniskola.cz

 

V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:

 

Profesní kvalifikace pro obor kuchař – VS Keplerova

 

Kód

Název profesní kvalifikace

Hodnotící standard

65-001-H

Příprava teplých pokrmů*

ZDE

65-002-H

Příprava pokrmů studené kuchyně*

ZDE

65-004-H

Příprava minutek*

ZDE

* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Kuchař – vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor číšník – VS Keplerova

 

65-007-H

Jednoduchá obsluha hostů

ZDE

65-008-H

Složitá obsluha hostů*

ZDE

* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru Číšník-servírka – vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor cukrář – VS Keplerova

 

29-002-H

Výroba jemného pečiva*

ZDE

29-007-H

Výroba zákusků a dortů*

ZDE

29-008-H

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty

ZDE

* Při složení  2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Cukrář - vyučení v oboru.

 

 Profesní kvalifikace pro obor řezník – VS Trmice

 

29-021-H

Bourání masa 

ZDE

 

 

Přihláška ke zkoušce:  ZDE

Více na www.narodni-kvalifikace.cz