Kotva

Třídní schůzky - 11.11.2019

Zveme všechny zákonné zástupce na třídní schůzky dne 11.11.2019 v 16:30 hodin....
Více informací

ŽÁCI 1CR a 1SČ SE SEZNAMOVALI V HOLANECH

Uprostřed nádherné přírody Křivoklátska ve dnech 5. - 6. 9. 2019 proběhl seznamovací kurz žáků prvních ročníků studijníc...
Více informací

Opět jsme uklízeli!

Tentokrát v okolí Větruše ve čtvrtek 19.9.2019. I přestože nás bylo za naši školu jen 6, akce byla zdařilá. ...
Více informací

Soutěž Prodavač 2019

Dne 4. 4. 2019 uspořádala naše škola již 14. ročník tradiční celostátní odborné soutěže Prodavač 2019. Jedná se o největ...
Více informací
Zřizovatel

Aktuality
Vzdělávání dospělých
23.10.2019

Zkoušky z profesní kvalifikace 65-001-H Příprava teplých pokrmů se konají 11. 12. 2019. Podrobnější informace v sekci Vzdělávání dospělých.

Dr. Erban, ZŘ   

TŘÍDNÍ SCHŮZKY
11.11.2019

Zveme všechny zákonné zástupce na třídní schůzky dne 11.11.2019 v 16:30 hodin.

Zástupci tříd Spolku rodičů se z organizačních důvodů sejdou v prosincovém termínu (bude upřesněn).

Mgr. Eva Valterová

Bakaláři v mobilních zařízeních
5.11.2015
více v sekci Ke stažení
Bakaláři

Postup pro získání přístupu zde.

Mapa webu

Vzdělávání dospělých

Vloženo: 23.10.2019

Informace o termínu konání zkoušky z profesní kvalifikace

 

Název profesní kvalifikace:    65-001-H Příprava teplých pokrmů

Den konání zkoušky:             11. 12. 2019              

Čas konání zkoušky:             12:00 - 18:30 hodin

Místo konání zkoušky:          Vzdělávací středisko Trmice, Václavské nám. 10, 400 04

                                              Trmice                                                           

 

23. 10. 2019  RNDr. Mgr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK

    

Naše škola nabízí pestrou škálu zajímavých kurzů.

Podívejte, určitě si vyberete: Kurzy pro veřejnost

  

Chcete zlepšit své pracovní postavení? Nabízíme akreditované profesní kvalifikace.

Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace. Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti/ dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.

Kontaktní osoba pro další informace:

RNDr. Mgr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK erban@obchodniskola.cz

 

V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:

 

Profesní kvalifikace pro obor Kuchař 

Kód

Název profesní kvalifikace

Hodnotící standard

65-001-H

Příprava teplých pokrmů*

ZDE

65-002-H

Příprava pokrmů studené kuchyně*

ZDE

65-004-H

Příprava minutek*

ZDE

* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Kuchař – vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor Číšník-servírka 

65-007-H

Jednoduchá obsluha hostů

ZDE

65-008-H

Složitá obsluha hostů*

ZDE

* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru Číšník-servírka – vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor Cukrář  

29-002-H

Výroba jemného pečiva*

ZDE

29-007-H

Výroba zákusků a dortů*

ZDE

29-008-H

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty

ZDE

* Při složení  2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Cukrář - vyučení v oboru.

 

Kontakt: Dr. Erban, zástupce ředitele - 773 786 252, erban@obchodniskola.cz

 

Více na www.narodni-kvalifikace.cz