Kotva
Zřizovatel

 
 
Aktuality
Prodavač 2019
30.1.2019

Srdečně vás zveme 4. dubna 2019 na již 14. ročník tradiční celostátní soutěže Prodavač 2019.

Propozice

Přihláška

Mgr. Pavel Caitaml, ředitel školy

Vzdělávání dospělých
7.1.2019

Zkoušky z PK 65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně se konají 27. 2. 2019. Podrobněji v sekci Vzdělávání dospělých.                  Dr. Erban, ZŘ

Úspěch žáků v mezinárodní gastronomické soutěži
24.1.2018

Na mezinárodním mistrovství ČR Gastro Junior Brno BIDFOOD CUP 2018 (18.-21.1.18) obsadila žákyně oboru Cukrář vynikající 2. místo a žák oboru Kuchař pěkné bronzové bodové pásmo. Blahopřejeme a děkujeme za vzornou reprezentaci školy. Erban, ZŘ    

Dobrá škola Ústeckého kraje 2016/2017
9.11.2017

V soutěži Dobrá škola 2016/2017 obsadila naše škola výborné 4. místo mezi všemi středními odbornými školami Ústeckého kraje. Hodnotí se výsledky v soutěžích, výsledky ve vzdělávání, spolupráce s VŠ, zaměstnavateli a sociálními partnery, zajištění vzdělávacích kurzů a exkurzí, projektová činnost a ekonomika školy. Soutěž vyhlašuje zřizovatel škol - Krajský úřad ÚK.                      Mgr. Pavel Caitaml, ředitel školy

Hodnocení v Bakalářích
18.10.2017

Sdělení pro zákonné zástupce: Žáci maturitních oborů mají veškeré hodnocení pouze v systému Bakaláři. Heslo získáte u třídního učitele. Mgr. Eva Valterová-ZŘTV

Bakaláři v mobilních zařízeních
5.11.2015
více v sekci Ke stažení
 
 
Bakaláři

Postup pro získání přístupu zde.

 
 
Mapa webu
A
A
A

Vzdělávání dospělých

Vloženo: 7.1.2019 |

Informace o termínu konání zkoušky z profesní kvalifikace

 

Název profesní kvalifikace:    65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně

Den konání zkoušky:             27. 2. 2019              

Čas konání zkoušky:             12:00 - 18:30 hodin

Místo konání zkoušky:           Vzdělávací středisko Trmice - Václavské nám. 10, 400 04                                                           Trmice  

 

7. 1. 2019  Dr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK

    

Naše škola nabízí pestrou škálu zajímavých kurzů.

Podívejte, určitě si vyberete: Kurzy pro veřejnost

  

Chcete zlepšit své pracovní postavení? Nabízíme akreditované profesní kvalifikace.

Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace. Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti/ dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.

Kontaktní osoba pro další informace:

RNDr. Mgr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK erban@obchodniskola.cz

 

V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:

 

Profesní kvalifikace pro obor Kuchař 

Kód

Název profesní kvalifikace

Hodnotící standard

65-001-H

Příprava teplých pokrmů*

ZDE

65-002-H

Příprava pokrmů studené kuchyně*

ZDE

65-004-H

Příprava minutek*

ZDE

* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Kuchař – vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor Číšník-servírka 

65-007-H

Jednoduchá obsluha hostů

ZDE

65-008-H

Složitá obsluha hostů*

ZDE

* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru Číšník-servírka – vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor Cukrář  

29-002-H

Výroba jemného pečiva*

ZDE

29-007-H

Výroba zákusků a dortů*

ZDE

29-008-H

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty

ZDE

* Při složení  2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Cukrář - vyučení v oboru.

 

 Přihláška ke zkoušce:  ZDE

Více na www.narodni-kvalifikace.cz