Po vánočních prázdninách probíhá od 4. ledna 2021 (lichý týden) DISTANČNÍ VÝUKA pro všechny žáky, tedy teoretické vyučování i odborný výcvik.
Distanční výuka odborného výcviku se řídí podle instrukcí a zadaných úkolů od příslušných učitelů odborného výcviku.
Mgr. Pavel Caitaml, ředitel školy
Všem zájemcům o studium na naší škole nabízíme konzultaci s výchovným poradcem:
Ing. Iveta Vostřelová
e-mail: vostrelova@obchodniskola.cz
tel.: 475 316 990
Od 2. 11. 2020 do odvolání probíhá i nadále distanční výuka.
DISTANČNÍ VÝUKA JE PRO ŽÁKY POVINNÁ.
Distanční výuka se týká teoretického i praktického vyučování.
Pravidla distanční výuky:
1) Výuka bude probíhat převážně prostřednictvím MS Teams. Pokud bude probíhat výuka předmětu on-line, dostane žák upozornění v MS Teams a v e-mailu, že se koná „schůzka“. K této výuce se v daném čase (dle platného rozvrhu) připojí.
2) Podklady pro výuku budou uloženy v souborech MS Teams, popř. zasílány na skupinové školní e-maily.
3) V případě, že žák nemá k dispozici výpočetní techniku či data, vyzvedne si podklady a úkoly přímo ve škole. O této situaci informuje třídního učitele.
4) Po dohodě s vyučujícím lze využít individuální konzultace ve škole.
Kontakty – třídní učitelé: viz kontakty VS Keplerova
Metodika distančního vzdělávání
Aktualizováno 30. 10. 2020
Mgr. Pavel Caitaml – ředitel školy
Postup pro získání přístupu zde.
Informace o termínu konání zkoušek z profesní kvalifikace
Název profesní kvalifikace: 65-004-H Příprava minutek
Den konání zkoušky: 22. 6. 2020
Den konání zkoušky: 9:00-13:00 hod.
Místo konání: Kuchyňské studio - Václavské nám. 10, 400 04 Trmice
3. 6. 2020 RNDr. Mgr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK
Naše škola nabízí pestrou škálu zajímavých kurzů.
Podívejte, určitě si vyberete: Kurzy pro veřejnost
Chcete zlepšit své pracovní postavení? Nabízíme akreditované profesní kvalifikace.
Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace. Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti/ dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.
Kontaktní osoba pro další informace:
RNDr. Mgr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK erban@obchodniskola.cz
V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:
Profesní kvalifikace pro obor Kuchař
Kód |
Název profesní kvalifikace |
Hodnotící standard |
65-001-H |
Příprava teplých pokrmů* |
|
65-002-H |
Příprava pokrmů studené kuchyně* |
|
65-004-H |
Příprava minutek* |
* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Kuchař – vyučení v oboru.
Profesní kvalifikace pro obor Číšník-servírka
* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru Číšník-servírka – vyučení v oboru.
Profesní kvalifikace pro obor Cukrář
29-002-H |
Výroba jemného pečiva* |
|
29-007-H |
Výroba zákusků a dortů* |
|
29-008-H |
Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty |
* Při složení 2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Cukrář - vyučení v oboru.
Kontakt: Dr. Erban, zástupce ředitele - 773 786 252, erban@obchodniskola.cz
Více na www.narodni-kvalifikace.cz
Copyright © 2013 - 2021 | Střední škola obchodu, řemesel, služeb a Základní škola &  
Vitalex Computers s.r.o.
- Tvroba školních webů | Prohlášení o přísupnosti