Kotva

Nařízení ministerstva zdravotnictví

Ministerstvo zdravotnictví rozhodlo, že od 10. 9. 2020 jsou povinné roušky ve všech vnitřních prostorách budov....
Více informací

Nový školní rok 2020/2021

Vítejte v novém školním roce....
Více informací
Zřizovatel

Aktuality
PROVOZ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2020/2021
4.9.2020

ZDE

Bakaláři v mobilních zařízeních
5.11.2015
více v sekci Ke stažení
Bakaláři

Postup pro získání přístupu zde.

Mapa webu

Vzdělávání dospělých - náhradní termín

Vloženo: 15.3.2020

Informace o termínu konání zkoušek z profesní kvalifikace

 

Název profesní kvalifikace:    65-004-H Příprava minutek

Den konání zkoušky:             22. 6. 2020

Den konání zkoušky:             9:00-13:00 hod.          

Místo konání:                        Kuchyňské studio - Václavské nám. 10, 400 04 Trmice 

 

 

3. 6. 2020  RNDr. Mgr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK

    

Naše škola nabízí pestrou škálu zajímavých kurzů.

Podívejte, určitě si vyberete: Kurzy pro veřejnost

  

Chcete zlepšit své pracovní postavení? Nabízíme akreditované profesní kvalifikace.

Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace. Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti/ dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.

Kontaktní osoba pro další informace:

RNDr. Mgr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK erban@obchodniskola.cz

 

V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:

 

Profesní kvalifikace pro obor Kuchař 

Kód

Název profesní kvalifikace

Hodnotící standard

65-001-H

Příprava teplých pokrmů*

ZDE

65-002-H

Příprava pokrmů studené kuchyně*

ZDE

65-004-H

Příprava minutek*

ZDE

* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Kuchař – vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor Číšník-servírka 

65-007-H

Jednoduchá obsluha hostů

ZDE

65-008-H

Složitá obsluha hostů*

ZDE

* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru Číšník-servírka – vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor Cukrář  

29-002-H

Výroba jemného pečiva*

ZDE

29-007-H

Výroba zákusků a dortů*

ZDE

29-008-H

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty

ZDE

* Při složení  2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Cukrář - vyučení v oboru.

 

Kontakt: Dr. Erban, zástupce ředitele - 773 786 252, erban@obchodniskola.cz

 

Více na www.narodni-kvalifikace.cz