Naše škola byla vybrána k účasti v hlavním šetření mezinárodního projektu PISA 2022 (Programme for International Student Assessment). Předmětem je získání informací na úrovní čtenářské, matematické, přírodovědné a finanční gramotnosti a tvůrčího myšlení patnáctiletých žáků. Šetření proběhne 21. a 26. dubna 2022.
Od pondělí 14. 3. 2022 již není dle nařízení vlády povinnost mít ve škole zakrytý nos a ústa respirátorem ani rouškou.
11. 3. 2022 Mgr. Pavel Caitaml
Tradiční celostátní soutěž Prodavač 2022 pro žáky učebního oboru Prodavač (66-51-H/01) proběhne v tomto školním roce online formou. Propozice budou zveřejněny, a také na školy odeslány, nejpozději do 15. 3. 2022. Vlastní online soutěž proběhne v dubnu 2022. Soutěž letos nepořádáme prezenční formou nejen z preventivních proticovidových opatření, ale také z důvodu rozsáhlé rekonstrukce budovy školy, kde se soutěž pořádá.
Dr. Dušan Erban, zástupce ředitele
Naše škola je příjemcem podpory programu:
Doučování žáků škol - Realizace investice 3.2.3 Národního plánu obnovy
Investice reaguje na potřebu podpory vzdělávání žáků ohrožených školním neúspěchem v reakci na nemožnost realizace prezenční výuky ve školách během pandemie covid-19.
Doučování probíhá pod vedením učitelů školy a dle zájmu jednotlivých žáků.
Doučujeme jakýko-li předmět ve skupinách i jednotlivě.
Financováno Evropskou unií - Next Generation EU.
Více na www.planobnovycr.cz a
ZDE
Postup pro získání přístupu zde.
Přehled pracovišť odborného výcviku VS Keplerova 2021/2022
Přehled pracovišť odborného výcviku VS Trmice 2021/2022
Aktivity praktického vyučování VS Keplerova ve školním roce 2019/2020
Pro žáky oborů Kuchař, Číšník-servírka, Aranžér, Prodavač se ve školním roce 2019/2020 na našem vzdělávacím středisku realizovala celá řada kvalitních odborných seminářů a soutěží. Jmenujme např.: Dárkové balení. Kuchyně jiných národů. Poznávání surovin podle čichu, hmatu a chuti. Jak načepovat pivo. Reklama na auto. Kreativní balení. Výroba motalinek. Techniky a preciznost krájení. Flambování palačinek. Exotické ovoce. O nejkrásnější dýni. Základy carvingu. Batikování triček. Vejce. Dranžírování a mnohé jiné zajímavé semináře a soutěže. V průběhu školního roku se také konala celá řada odborných exkurzí. Důležitou součástí praktického vyučování je také zajišťování cateringových akcí pro různé firmy, instituce i soukromé osoby. A protože máme šikovné a pracovité žáky učebních oborů a kvalitní zkušené profesionální učitele odborného výcviku, tak nebyl problém realizovat kompletní catering (tedy uvaříme, dopravíme a zajistíme obsluhu) třeba pro 120 osob.
30. 6. 2020 Dr. Dušan Erban, ZŘ pro praktické vyučování VSK
Copyright © 2013 - 2022 | Střední škola obchodu, řemesel, služeb a Základní škola &  
Vitalex Computers s.r.o.
- Tvroba školních webů | Prohlášení o přísupnosti | Cookies