Po vánočních prázdninách probíhá od 4. ledna 2021 (lichý týden) DISTANČNÍ VÝUKA pro všechny žáky, tedy teoretické vyučování i odborný výcvik.
Distanční výuka odborného výcviku se řídí podle instrukcí a zadaných úkolů od příslušných učitelů odborného výcviku.
Mgr. Pavel Caitaml, ředitel školy
Všem zájemcům o studium na naší škole nabízíme konzultaci s výchovným poradcem:
Ing. Iveta Vostřelová
e-mail: vostrelova@obchodniskola.cz
tel.: 475 316 990
Od 2. 11. 2020 do odvolání probíhá i nadále distanční výuka.
DISTANČNÍ VÝUKA JE PRO ŽÁKY POVINNÁ.
Distanční výuka se týká teoretického i praktického vyučování.
Pravidla distanční výuky:
1) Výuka bude probíhat převážně prostřednictvím MS Teams. Pokud bude probíhat výuka předmětu on-line, dostane žák upozornění v MS Teams a v e-mailu, že se koná „schůzka“. K této výuce se v daném čase (dle platného rozvrhu) připojí.
2) Podklady pro výuku budou uloženy v souborech MS Teams, popř. zasílány na skupinové školní e-maily.
3) V případě, že žák nemá k dispozici výpočetní techniku či data, vyzvedne si podklady a úkoly přímo ve škole. O této situaci informuje třídního učitele.
4) Po dohodě s vyučujícím lze využít individuální konzultace ve škole.
Kontakty – třídní učitelé: viz kontakty VS Keplerova
Metodika distančního vzdělávání
Aktualizováno 30. 10. 2020
Mgr. Pavel Caitaml – ředitel školy
Postup pro získání přístupu zde.
Přehled pracovišť odborného výcviku 2020/2021
Aktivity praktického vyučování VS Keplerova ve školním roce 2018/2019
Pro žáky oborů Kuchař, Číšník-servírka, Aranžér, Prodavač se ve školním roce 2018/2019 na našem vzdělávacím středisku realizovala celá řada kvalitních odborných seminářů a soutěží. Jmenujme např.: Dárkové balení. Kuchyně jiných národů. Poznávání surovin podle čichu, hmatu a chuti. Jak načepovat pivo. Reklama na auto. Kreativní balení. Výroba motalinek. Techniky a preciznost krájení. Flambování palačinek. Exotické ovoce. O nejkrásnější dýni. Základy carvingu. Batikování triček. Vejce. Dranžírování a mnohé jiné zajímavé semináře a soutěže. V průběhu školního roku se také konala celá řada odborných exkurzí. Důležitou součástí praktického vyučování je také zajišťování cateringových akcí pro různé firmy, instituce i soukromé osoby. A protože máme šikovné a pracovité žáky učebních oborů a kvalitní zkušené profesionální učitele odborného výcviku, tak nebyl problém realizovat kompletní catering (tedy uvaříme, dopravíme a zajistíme obsluhu) třeba pro 120 osob.
20. 5. 2019 Dr. Dušan Erban, ZŘ pro praktické vyučování VSK
Copyright © 2013 - 2021 | Střední škola obchodu, řemesel, služeb a Základní škola &  
Vitalex Computers s.r.o.
- Tvroba školních webů | Prohlášení o přísupnosti