Zkoušky z profesní kvalifikace 65-001-H Kuchař/kuchařka teplých pokrmů se konají 22.10.2025. Podrobnosti v sekci Vzdělávání dospělých. Erban, ZŘ
Postup pro získání přístupu zde.
Seznámili se s pravidly práce ve skupině, s rozdělením rolí i způsoby hodnocení skupinové práce. Učitelé si některé základní techniky kooperativního učení (sněhová koule, překřížené skupiny, bzučící skupiny) a hodnocení kooperativního učení sami prakticky vyzkoušeli.
Realizace aktivit vedla ke zvýšení informovanosti učitelů o výhodách i nevýhodách použití aktivizačních metod ve výuce, o jejich vhodnosti a efektivnosti použití v daném předmětu a tématu. Díky používání aktivizačních metod se se vyučování stane pro učitele a žáky zajímavější.
Tato aktivita byla podpořena Ústeckou komunitní nadací z prostředků Vzdělávacího fondu HERUÉKA.
Mgr. Eva Valterová
Nahrávám data...
Copyright © 2013 - 2025 | Střední škola obchodu, řemesel, služeb a Základní škola &  
Vitalex Computers s.r.o.
- Tvroba školních webů | Prohlášení o přísupnosti | Cookies