Zřizovatel

 
 
Aktuality
Slavnostní vyřazení žáků učebních oborů 2016/2017
4.7.2017

Článek a fotky zde

Zlaté české ručičky – ocenění pro naši žákyni.
4.7.2017

Článek a fotky zde

Maturitní vysvědčení
16.6.2017

Dne 6 června 2017 byla předána maturitní vysvědčení úspěšným absolventům oborů Gastronomie, Ekonomika obchodu a Cestovní ruch. Celý článek zde.

ZZ - září 2017 (náhradní, příp. opravný termín)
29.5.2017

Termíny uvedeny v části Závěrečné zkoušky.

 

Přihlášky k MZ Podzim 2017
23.5.2017

K podzimnímu termínu maturitních zkoušek se můžete přihlásit u Mgr. Valterové v termínu 21.6.-23.6.2017 od 7:30 do 15:00.

Mgr. Eva Valterová

Naše žákyně zvítězila na mezinárodním mistrovství ČR v oboru Cukrář
24.1.2017

Podrobnosti včetně fotek: Akce školy – Soutěže

Dobrá škola Ústeckého kraje 2015-2016
9.12.2016

V soutěži Dobrá škola Ústeckého kraje obsadila naše škola výborné 4. místo mezi odbornými školami a celkově 7. místo mezi všemi školami Ústeckého kraje (tedy i včetně gymnázií). Soutěž pořádá Krajský úřad Ústeckého kraje, zřizovatel soutěžících škol. Erban

Bakaláři v mobilních zařízeních
5.11.2015
více v sekci Ke stažení
Naší škole byl udělen certifikát kvality ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER
16.10.2015

více v sekci O škole -Projekty

 
 
Bakaláři

 
 
A
A
A

VS Keplerova

Vloženo: 12.2.2016 | Autor: Prochazka | Zobrazeno: 136098x

ZAHAJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018 

 

Vyhlášeno 4. kolo přijímacího řízení pro šk. rok 2017/2018

Výsledky 3. kola přijímacího řízení pro šk. rok 2017/2018 


 

 

 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018

 

 

 

Chcete se podívat do školy a blíže se informovat o oborech vzdělání?

SRDEČNĚ VÁS ZVEME NA PROHLÍDKU VS KEPLEROVA

Školu můžete navštívit kdykoliv v pracovní dny od 9.00 do 14.00 hodin. 

 

Aktuální nabídka oborů ZDE

Aktuální leták s obory ZDE

Aktuální katalog školy ZDE

Film o škole ZDE

 

NOVĚ! Krátké video o škole (pro přehrání videa klikněte níže na obrázek)

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

 

 

 

 Výsledky 1. kola přijímacího řízení pro šk. rok 2017/2018