Kotva
Zřizovatel

 
 
Aktuality
Vzdělávání dospělých
15.11.2017

Zkoušky z profesní kvalifikace 65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně - viz Vzdělávání dospělých.

15. 11. 2017 Dr. Erban, ZŘ

Přihlášky k MZ Jaro 2018
14.11.2017

Přihlášky k maturitní zkoušce na JARO 2018 podávejte od 20.11. do 1.12.2017 od 11:00 do 15:00 u Mgr. E.Valterové. Ostatní informace jsou v sekci Maturitní zkoušky.

Eva Valterová

Dobrá škola Ústeckého kraje 2016/2017
9.11.2017

V soutěži Dobrá škola 2016/2017 obsadila naše škola výborné 4. místo mezi všemi středními odbornými školami Ústeckého kraje. Hodnotí se výsledky v soutěžích, výsledky ve vzdělávání, spolupráce s VŠ, zaměstnavateli a sociálními partnery, zajištění vzdělávacích kurzů a exkurzí, projektová činnost a ekonomika školy. Soutěž vyhlašuje zřizovatel škol - Krajský úřad ÚK.                      Mgr. Pavel Caitaml, ředitel školy

Hodnocení v Bakalářích
18.10.2017

Sdělení pro zákonné zástupce: Žáci maturitních oborů mají veškeré hodnocení pouze v systému Bakaláři. Heslo získáte u třídního učitele. Mgr. Eva Valterová-ZŘTV

BARISTA JUNIOR
11.10.2017

Ve dnech 9. 11. - 10. 11. 2017 proběhl na naší škole odborný kurz BARISTA JUNIOR. Podrobněji - viz Praktické vyučování. Dr. Erban, ZŘ

Opravné závěrečné zkoušky - prosinec 2017
3.10.2017

Termíny zveřejněny v sekci Závěrečné zkoušky. Dr. Erban, ZŘ 

 

Zlaté české ručičky – ocenění pro naši žákyni.
4.7.2017

Článek a fotky zde

Maturitní vysvědčení
16.6.2017

Dne 6 června 2017 byla předána maturitní vysvědčení úspěšným absolventům oborů Gastronomie, Ekonomika obchodu a Cestovní ruch. Celý článek zde.

Naše žákyně zvítězila na mezinárodním mistrovství ČR v oboru Cukrář
24.1.2017

Podrobnosti včetně fotek: Akce školy – Soutěže

Bakaláři v mobilních zařízeních
5.11.2015
více v sekci Ke stažení
Naší škole byl udělen certifikát kvality ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER
16.10.2015

více v sekci O škole -Projekty

 
 
Bakaláři

Postup pro získání přístupu zde.

 
 
Mapa webu
A
A
A

Vzdělávání dospělých

Vloženo: 16.11.2017 | Zobrazeno: 2543x |

Informace o termínech konání zkoušky z profesní kvalifikace

 

1. skupina

Název profesní kvalifikace:    65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně

Den konání zkoušky:             23. 1. 2018              

Čas konání zkoušky:             12:30 - 18:30 hodin

Místo konání zkoušky:           Vzdělávací středisko Keplerova - Ústí nad Labem, Keplerova 7 

 

2. skupina

Název profesní kvalifikace:    65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně

Den konání zkoušky:             24. 1. 2018              

Čas konání zkoušky:             12:30 - 18:30 hodin

Místo konání zkoušky:           Vzdělávací středisko Keplerova - Ústí nad Labem, Keplerova 7 

 

14. 11. 2017  Dr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK

    

Naše škola nabízí pestrou škálu zajímavých kurzů.

Podívejte, určitě si vyberete: Kurzy pro veřejnost (Velikost: 421.88 kB)

  

Chcete zlepšit své pracovní postavení? Nabízíme akreditované profesní kvalifikace.

Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace. Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti/ dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.

Kontaktní osoba pro další informace:

RNDr. Mgr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK erban@obchodniskola.cz

 

V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:

 

Profesní kvalifikace pro obor kuchař – VS Keplerova

 

Kód

Název profesní kvalifikace

Hodnotící standard

65-001-H

Příprava teplých pokrmů*

ZDE (Velikost: 115.84 kB)

65-002-H

Příprava pokrmů studené kuchyně*

ZDE (Velikost: 112.64 kB)

65-004-H

Příprava minutek*

ZDE (Velikost: 112.39 kB)

* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Kuchař – vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor číšník – VS Keplerova

 

65-007-H

Jednoduchá obsluha hostů

ZDE (Velikost: 110.87 kB)

65-008-H

Složitá obsluha hostů*

ZDE (Velikost: 117.85 kB)

* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru Číšník-servírka – vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor cukrář – VS Keplerova

 

29-002-H

Výroba jemného pečiva*

ZDE (Velikost: 111.29 kB)

29-007-H

Výroba zákusků a dortů*

ZDE (Velikost: 110.25 kB)

29-008-H

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty

ZDE (Velikost: 107.37 kB)

* Při složení  2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru Cukrář - vyučení v oboru.

 

 Profesní kvalifikace pro obor řezník – VS Trmice

 

29-021-H

Bourání masa 

ZDE (Velikost: 100.95 kB)

 

 

Přihláška ke zkoušce:  ZDE (Velikost: 58.5 kB)

Více na www.narodni-kvalifikace.cz