Zřizovatel

 
 
Aktuality
Slavnostní vyřazení žáků učebních oborů 2016/2017
4.7.2017

Článek a fotky zde

Zlaté české ručičky – ocenění pro naši žákyni.
4.7.2017

Článek a fotky zde

Maturitní vysvědčení
16.6.2017

Dne 6 června 2017 byla předána maturitní vysvědčení úspěšným absolventům oborů Gastronomie, Ekonomika obchodu a Cestovní ruch. Celý článek zde.

ZZ - září 2017 (náhradní, příp. opravný termín)
29.5.2017

Termíny uvedeny v části Závěrečné zkoušky.

 

Přihlášky k MZ Podzim 2017
23.5.2017

K podzimnímu termínu maturitních zkoušek se můžete přihlásit u Mgr. Valterové v termínu 21.6.-23.6.2017 od 7:30 do 15:00.

Mgr. Eva Valterová

Naše žákyně zvítězila na mezinárodním mistrovství ČR v oboru Cukrář
24.1.2017

Podrobnosti včetně fotek: Akce školy – Soutěže

Dobrá škola Ústeckého kraje 2015-2016
9.12.2016

V soutěži Dobrá škola Ústeckého kraje obsadila naše škola výborné 4. místo mezi odbornými školami a celkově 7. místo mezi všemi školami Ústeckého kraje (tedy i včetně gymnázií). Soutěž pořádá Krajský úřad Ústeckého kraje, zřizovatel soutěžících škol. Erban

Bakaláři v mobilních zařízeních
5.11.2015
více v sekci Ke stažení
Naší škole byl udělen certifikát kvality ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER
16.10.2015

více v sekci O škole -Projekty

 
 
Bakaláři

 
 
A
A
A

Vzdělávání dospělých

Vloženo: 14.11.2014 | Autor: admin | Zobrazeno: 2231x

Kurzy pro veřejnost

 

 

Chcete zlepšit své pracovní postavení?

Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace.

Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti / dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.

Kontaktní osoba pro další informace:

RNDr. Mgr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK erban@obchodniskola.cz

 

V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:

 

Profesní kvalifikace pro obor kuchař – VS Keplerova

 

Kód

Název profesní kvalifikace

Hodnotící standard

65-001-H

Příprava teplých pokrmů*

ZDE

65-002-H

Příprava pokrmů studené kuchyně*

ZDE

65-004-H

Příprava minutek*

ZDE

* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru kuchař – vyučení

 v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor číšník – VS Keplerova

 

65-007-H

Jednoduchá obsluha hostů

ZDE

65-008-H

Složitá obsluha hostů*

ZDE

* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru číšník – vyučení v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor cukrář – VS Keplerova

 

29-002-H

Výroba jemného pečiva*

ZDE

29-007-H

Výroba zákusků a dortů*

ZDE

29-008-H

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty

ZDE

* Při složení  2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních

moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru cukrář - vyučení v oboru

 

 

Profesní kvalifikace pro obor prodavač – VS Keplerova

 

66-001-H

Pokladní*

ZDE

66-002-H

Skladník*

ZDE

66-003-H

Prodavač*

ZDE

66-004-H

Manažer prodeje*

ZDE

* Při složení všech 4 profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru prodavač –

   vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor řezník – VS Trmice

 

29-021-H

Bourání masa 

ZDE

Profesní kvalifikace pro obor krejčí – VS Trmice 

31-001-H

Zhotovování sukní, halenek a šatů

ZDE 

 

Další profesní kvalifikace – VS Trmice 

 

31-009-H

Úpravy a opravy oděvů

ZDE

 

Přihláška ke zkoušce:  ZDE

Více na www.narodni-kvalifikace.cz 

 

Informace o konání zkoušky z profesní kvalifikace