Zřizovatel

 
 
Aktuality
PRODAVAČ 2017
9.2.2017
Srdečně vás zveme 6. dubna 2017 na již 12. ročník tradiční celostátní soutěže Prodavač 2017. Přihláška, Propozice
MÍCHANÉ NÁPOJE
9.2.2017

Dne 21. 2. 2017 pořádáme odborný seminář "Základní techniky přípravy míchaných nápojů". Seminář je pro přihlášené žáky zdarma. Přihlášky a další informace u Bc. Pavlíny Urychové. 

RYBY A MOŘSKÉ PLODY
31.1.2017

Dne 16.2.2017 pořádáme pro zájemce seminář na téma: Ryby a mořské plody.

Další informace zde.  Zájemci se mohou hlásit u Moniky Fischer.

Naše žákyně zvítězila na mezinárodním mistrovství ČR v oboru Cukrář
24.1.2017

Podrobnosti včetně fotek: Akce školy – Soutěže

LYŽAŘSKÝ KURZ
18.1.2017

Ve dnech 13.2. až 16.2. 2017 pořádáme dojezdový lyžařský kurz.

Přečtěte si více informací.

Peter Daško

Dobrá škola Ústeckého kraje 2015-2016
9.12.2016

V soutěži Dobrá škola Ústeckého kraje obsadila naše škola výborné 4. místo mezi odbornými školami a celkově 7. místo mezi všemi školami Ústeckého kraje (tedy i včetně gymnázií). Soutěž pořádá Krajský úřad Ústeckého kraje, zřizovatel soutěžících škol. Erban

AR JUNIOR 2016 – vítězíme v celostátní odborné soutěži oboru Aranžér!
28.11.2016

Podrobnosti včetně fotek v sekci: 

 

O škole - Akce školy - Soutěže 

Vítězíme v celostátní cukrářské soutěži!
7.10.2016

Podrobnosti včetně fotek v sekci: O škole – Akce školy – Soutěže

Bakaláři v mobilních zařízeních
5.11.2015
více v sekci Ke stažení
Naší škole byl udělen certifikát kvality ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER
16.10.2015

více v sekci O škole -Projekty

 
 
Bakaláři

 
 
A
A
A

Vzdělávání dospělých

Vloženo: 14.11.2014 | Autor: admin | Zobrazeno: 1992x

Kurzy pro veřejnost

 

 

Chcete zlepšit své pracovní postavení?

Máte odborné znalosti a dovednosti? Umíte vařit, obsluhovat, péct, šít…? Nemáte doklad o vzdělání? Pak přijďte k nám vykonat zkoušku z profesní kvalifikace.

Získejte osvědčení o tom, co opravdu umíte, prostřednictvím národní soustavy kvalifikací. Nemusíte chodit do školy, abyste toho dosáhli. Informujte se, jaké znalosti / dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat.

Kontaktní osoba pro další informace:

RNDr. Mgr. Dušan Erban, zástupce ředitele pro praktické vyučování VSK erban@obchodniskola.cz

 

V souladu se Zákonem č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), v platném znění, je škola autorizovanou osobou pro následující profesní kvalifikace:

 

Profesní kvalifikace pro obor kuchař – VS Keplerova

 

Kód

Název profesní kvalifikace

Hodnotící standard

65-001-H

Příprava teplých pokrmů*

ZDE

65-002-H

Příprava pokrmů studené kuchyně*

ZDE

65-004-H

Příprava minutek*

ZDE

* Při složení všech tří profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru kuchař – vyučení

 v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor číšník – VS Keplerova

 

65-007-H

Jednoduchá obsluha hostů

ZDE

65-008-H

Složitá obsluha hostů*

ZDE

* Při složení profesní kvalifikace lze skládat závěrečnou zkoušku oboru číšník – vyučení v oboru

 

Profesní kvalifikace pro obor cukrář – VS Keplerova

 

29-002-H

Výroba jemného pečiva*

ZDE

29-007-H

Výroba zákusků a dortů*

ZDE

29-008-H

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty

ZDE

* Při složení  2 profesních kvalifikací v tabulce a profesní kvalifikace 29 - 012 - H Výroba restauračních

moučníků lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru cukrář - vyučení v oboru

 

 

Profesní kvalifikace pro obor prodavač – VS Keplerova

 

66-001-H

Pokladní*

ZDE

66-002-H

Skladník*

ZDE

66-003-H

Prodavač*

ZDE

66-004-H

Manažer prodeje*

ZDE

* Při složení všech 4 profesních kvalifikací lze skládat závěrečnou zkoušku v oboru prodavač –

   vyučení v oboru.

 

Profesní kvalifikace pro obor řezník – VS Trmice

 

29-021-H

Bourání masa 

ZDE

Profesní kvalifikace pro obor krejčí – VS Trmice 

31-001-H

Zhotovování sukní, halenek a šatů

ZDE 

 

Další profesní kvalifikace – VS Trmice 

 

31-009-H

Úpravy a opravy oděvů

ZDE

 

Přihláška ke zkoušce:  ZDE

Více na www.narodni-kvalifikace.cz 

 

Informace o konání zkoušky z profesní kvalifikace