Zřizovatel

 
 
Aktuality
Nabídka zaměstnání
20.9.2017

Nabízíme na plný úvazek s nástupem nejlépe od 1. 10. 2017 pracovní pozici učitel/učitelka odborného výcviku se zaměřením na obor Kuchař. Velmi dobré platové podmínky, příjemné prostředí, zajímavá práce. Bližší informace poskytne ZŘ Erban 773 786 252.  

Zlaté české ručičky – ocenění pro naši žákyni.
4.7.2017

Článek a fotky zde

Maturitní vysvědčení
16.6.2017

Dne 6 června 2017 byla předána maturitní vysvědčení úspěšným absolventům oborů Gastronomie, Ekonomika obchodu a Cestovní ruch. Celý článek zde.

ZZ - prosinec 2017 (opravný termín)
29.5.2017

Termíny zveřejněny v sekci Závěrečné zkoušky.

 

Naše žákyně zvítězila na mezinárodním mistrovství ČR v oboru Cukrář
24.1.2017

Podrobnosti včetně fotek: Akce školy – Soutěže

Bakaláři v mobilních zařízeních
5.11.2015
více v sekci Ke stažení
Naší škole byl udělen certifikát kvality ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER
16.10.2015

více v sekci O škole -Projekty

 
 
Bakaláři

 
 
A
A
A

Kalendář školního roku 2017/2018

Vloženo: 14.9.2017 | Autor: Valterova | Zobrazeno: 3588x

Školní vyučování

první pololetí: 4. 9. 2017 - 31. 1. 2018 

druhé pololetí: 1. 2. 2018 - 29. 6. 2018  

 

Školní prázdniny

podzimní: 26. 10. - 27. 10. 2017 (ČT,PÁ)

vánoční: 23. 12. 2017 (SO) -  2. 1. 2018 (ÚT) začínáme 3. 1. 2018 lichým týdnem

pololetní: 2. 2. 2018 (PÁ)

jarní: 5. 3. - 11. 3. 2018 

velikonoční: 29..3. 2018 (ČT) 

hlavní: 30. 6. (SO) - 31. 8. 2018 (PÁ)   (vyučování 2018/2019 od 3. 9. 2018)

 

Rozvržení odborného výcviku ve školním roce 2017/2018

 

Učební obory - Aranžér, Cukrář, Kuchař, Číšník-servírka, Prodavač, Pekař

 

Lichý týden Sudý týden
 1APR 2APR 
 1K  2Č
 1Č  2K
 2C  3Č
 3APR  3C
   

 

 

Studijní obor - Gastronomie 

Lichý i sudý týden:

1G úterý                 

2G středa   

4G pátek   

 

Rozvržení odborné praxe – studijní obory (praxe probíhá v Ústí nad Labem a okolí)

4CRG: 2. 10. –  15. 10. 2017

2GE, 1PO: 14. 5. - 27. 5. 2018

2CR, 3CR: 28 5. - 10. 6. 2018

2DS: 2 souvislé týdny v období 14. 5. - 8. 6. 2018