Kotva

Jak na přihlášku

...
Více informací

Nabídka oborů pro školní rok 2024/2025

...
Více informací

Přijímací řízení pro školní rok 2024/2025

...
Více informací

Informace o škole

Všechny potřebné kontakty naleznete na tomto obrázku. ...
Více informací
Zřizovatel

Aktuality
Bakaláři v mobilních zařízeních
5.11.2015
více v sekci Ke stažení
Bakaláři

Postup pro získání přístupu zde.

Mapa webu

Projekt: „Naše cesta ke kvalitě výuky“

Vloženo: 15.11.2014 | Autor: Neznámý | Zobrazeno: 779x | Zatím neupraveno
Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost -1.5 EU peníze středním školám

 

Registrační číslo projektu : CZ1.07/1.5.00/34.0356

Název projektu: „Naše cesta ke kvalitě výuky“

Realizační období: 15.03.2012 – 14.03. 2014

Přehled šablon III/2: VS KEPLEROVA – přehled zpracovaných digitálních učebních materiálů:

Šablona

Předmět

Téma

 

III/2 1.





Anglický jazyk



Gramatika – přehled a použití časů a někt. dalších gr. jevů v AJ

Odborná slovní zásoba (K,Č,C)

Odborná slovní zásoba (CR)


III/2 2.




Německý jazyk



 

Reálie německy mluvících zemí

Odborná slovní zásoba z oblasti povolání a obchodní korespondence

Odborná slovní zásoba (K,Č,C)


III/2 3.



 


Zeměpis




Regionální geografie ČR – fyzická geografie

Regionální geografie ČR – ekonomická geografie

Regionální geografie ČR – cestovní ruch


III/2 4.



 

Matematika



Analytická geometrie

Operace s reálnými čísly

Množiny a číselné obory


III/2 5.



Ekonomika

Základy mikroekonomiky a makroekonomiky

Ekonomika

Vlastní a cizí zdroje financování

Bankovnictví

Banky a jejich produkty

III/2 6.




Účetnictví



Účtování majetku

Účtování pohledávek a závazků

Účtování nákladů, výnosů, výsledků hospodaření

III/2 7.




Praxe



Zájezd-příprava, marketing, kalkulace…

Podnikové činnosti 1

Podnikové činnosti 2

III/2 8.



Fyzika

Mechanika a termika

Počítačová grafika

Program Corel Photo Paint

Program Corel Draw

IKT

Práce se standartním aplikačním programovým vybavením

III/2 9.



Český jazyk

Česká próza 1.poloviny20.století

Světová próza 20. století

Základy společ.věd

Nauka o státu a mezinárodní vztahy

III/2 10.



Potraviny a výživa

Maso, ryby, drůbež, zvěřina

Péče o zdraví

Péče o zdraví

Zbožíznalství

Ovoce a zelenina

III/2 11.



Písmo

Druhy písma a jeho využití

Testování v odborných předmětech

Příprava k závěrečným zkouškám oboru Číšník

Technologie (C)

Šlehané hmoty


Na vyžádání poskytneme.

 22.01.2014

Tato webová stránka používá cookies
Tato webová stránka používá nezbytné technické cookies pro zajištění správné funkcionality webu.

Dále může web používat cookies pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.

Pokud tomu tak je, naleznete v nastavení níže.
Nastavení cookies
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely. Zde můžete přijmout či odmítnout některé druhy cookies, které nejsou nezbytné pro základní funkcionalitu webu. Svůj souhlas můžete kdykoliv v budoucnu odebrat či znovu udělit.
Základní technické cookies
Tyto cookies jsou nutné pro základní funkcionalitu webu. Patří sem například přihlašování uživatelů, nebo uložení informací o souhlasu s ostatními cookies.
Analytické cookies
Analytické cookies ANONYMNĚ ukládají data o pohybu na stránkách, stráveném času u jednotlivých stránek apod.