Kotva
Zřizovatel

 
 
Aktuality
Vzdělávání dospělých
15.11.2017

Zkoušky z profesní kvalifikace 65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně - viz Vzdělávání dospělých.

15. 11. 2017 Dr. Erban, ZŘ

Přihlášky k MZ Jaro 2018
14.11.2017

Přihlášky k maturitní zkoušce na JARO 2018 podávejte od 20.11. do 1.12.2017 od 11:00 do 15:00 u Mgr. E.Valterové. Ostatní informace jsou v sekci Maturitní zkoušky.

Eva Valterová

Dobrá škola Ústeckého kraje 2016/2017
9.11.2017

V soutěži Dobrá škola 2016/2017 obsadila naše škola výborné 4. místo mezi všemi středními odbornými školami Ústeckého kraje. Hodnotí se výsledky v soutěžích, výsledky ve vzdělávání, spolupráce s VŠ, zaměstnavateli a sociálními partnery, zajištění vzdělávacích kurzů a exkurzí, projektová činnost a ekonomika školy. Soutěž vyhlašuje zřizovatel škol - Krajský úřad ÚK.                      Mgr. Pavel Caitaml, ředitel školy

Hodnocení v Bakalářích
18.10.2017

Sdělení pro zákonné zástupce: Žáci maturitních oborů mají veškeré hodnocení pouze v systému Bakaláři. Heslo získáte u třídního učitele. Mgr. Eva Valterová-ZŘTV

BARISTA JUNIOR
11.10.2017

Ve dnech 9. 11. - 10. 11. 2017 proběhl na naší škole odborný kurz BARISTA JUNIOR. Podrobněji - viz Praktické vyučování. Dr. Erban, ZŘ

Opravné závěrečné zkoušky - prosinec 2017
3.10.2017

Termíny zveřejněny v sekci Závěrečné zkoušky. Dr. Erban, ZŘ 

 

Zlaté české ručičky – ocenění pro naši žákyni.
4.7.2017

Článek a fotky zde

Maturitní vysvědčení
16.6.2017

Dne 6 června 2017 byla předána maturitní vysvědčení úspěšným absolventům oborů Gastronomie, Ekonomika obchodu a Cestovní ruch. Celý článek zde.

Naše žákyně zvítězila na mezinárodním mistrovství ČR v oboru Cukrář
24.1.2017

Podrobnosti včetně fotek: Akce školy – Soutěže

Bakaláři v mobilních zařízeních
5.11.2015
více v sekci Ke stažení
Naší škole byl udělen certifikát kvality ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER
16.10.2015

více v sekci O škole -Projekty

 
 
Bakaláři

Postup pro získání přístupu zde.

 
 
Mapa webu
A
A
A
Vloženo: 12.10.2017 | Autor: Houda | Zobrazeno: 19x | Zatím neupraveno
Opět jsme byli u toho!

Vloženo: 4.7.2017 | Autor: Erban | Zobrazeno: 149x | Zatím neupraveno
Dne 27. 6. 2017 proběhlo v kostele sv. Floriána v Krásném Březně slavnostní vyřazení žáků učebních oborů školního roku 2016/2017.

Vloženo: 16.6.2017 | Autor: Houda | Zobrazeno: 143x | Zatím neupraveno
Dne 6 června 2017 byla předána maturitní vysvědčení úspěšným absolventům oborů Gastronomie, Ekonomika obchodu a Cestovní ruch.

Vloženo: 11.5.2017 | Autor: Houda | Zobrazeno: 68x | Zatím neupraveno
Každým rokem se na naší škole najde několik dobrovolníků, kteří věnují svůj čas úklidu přírody v našem městě.

Vloženo: 25.4.2017 | Autor: Houda | Zobrazeno: 70x | Zatím neupraveno

Vloženo: 12.4.2017 | Autor: admin | Zobrazeno: 94x | Zatím neupraveno
Dne 6. dubna 2017 uspořádala naše škola již 12. ročník celostátní odborné soutěže Prodavač 2017.

Vloženo: 20.3.2017 | Autor: Houda | Zobrazeno: 76x | Zatím neupraveno
Vzhledem k nabídce restaurací v Ústí nad Labem, kdy se žádná z nich nesoustředí na přípravu ryb a mořských plodů, jsem se rozhodla připravit pro žáky naší školy na 24. února seminář na téma ryby a mořské plody.

Vloženo: 7.2.2017 | Autor: Houda | Zobrazeno: 102x | Zatím neupraveno
V prosinci 2016 na naší škole probíhala soutěž o návrh nejlepšího školního maskota.

Vloženo: 7.2.2017 | Autor: Houda | Zobrazeno: 108x | Zatím neupraveno
Společně s žáky oboru Aranžér jsme navštívili uměleckou výstavu #Jazyk, která probíhá v galerii Veřejného sálu Hraničář.

Vloženo: 6.12.2016 | Autor: Houda | Zobrazeno: 220x | Zatím neupraveno
Dne 24. listopadu 2016 byl pro žáky školy uspořádán kurz vyšší formy složité obsluhy s ohledem na nové trendy při přípravě pokrmů, na využívání profesionálního zařízení a inventáře.

Celkem: 43 článků